Линейните принтери P8000 са с нов дизайн, по-удобни и с по-ниски експолатационни разходи. Серията се базира на традиционните характеристики на линейния матричен печат, на устройствата произвеждани от Printronix: пестене на време, ниска стойност на притежание и надеждна работа. Серията P8000 е идеално решение за тези, които търсят минимални оперативни разходи, но не за сметка на надеждност, независимо от средата на работа. Това, с което се отличават устройствата, може да се изброи, както следва:

ГЪВКАВ ДИЗАЙН – Printronix промени индустриалната линейна технология за принтери в отговор на развиващите се изисквания на потребителите.
• Модулната конструкция заема по-малка площ, като същевременно предоставя гъвкавост при инсталацията.
• Листова метална конструкция за повишена издръжливост и по-добра акустика.
• Нов потребителски интерфейс с по-голям графичен LCD екран и меню с интуитивна навигация.
• Отдалечена диагностика, позволяваща наблюдение на статуса на принтера и отдалечено конфигуриране на настройките и фирмуера.

ПРИСПОСОБИМА ФУНКЦИОНАЛНОСТ – Линейните принтери от серия P8000 се адаптират почти всякакви приложения, свързани с документи на вериги за доставки или back-office.
• Повече модели за да бъдат изпълнени уникалните изисквания на клиентите, включително и новия Tabletop принтер.
• USB 2.0 и сериен интерфейс за връзка са включени като стандартни характеристики. Паралелния и мрежови (Ethernet) интерфейс са възможни опции.
• PowerPrint™ преоставя подобрено качество и наситеност на печата върху многопластови фомуляри, чрез повишаване на енергията на удара. Стандартно принтерите P8000 идват със скорост 1000 реда в минута.

УПРАВЛЯЕМИ ИКОНОМИИ – Серията линейни принтери P8000 е разумна покупка.
• Най-ниски разходи на притежание (cost of ownership) в сравнение с всички технологии за печат.
• Устойчивия дизайн минимизира времената за престой, свързани с неблагоприятни условия в работната среда.
• Съвместими консуматви, намаляващи разходите за управление на инвентара.
• Енергийно ефективната технология намалява разходите за консумация на енергия (в режим на изчакване) и повишава ефективността при работа.

Флагмана на серията е P8000 е отворен -Отворения пиедестал е надежден вариант на принтер, който осигурява минмални разходи и пестене на пари. Компактния размер позвоялва лесно преместване, като съществременно устройството е готово да се свърже в мрежата и да започне да разпечатва.

В новия P8000 Tabletop линеен принтер, клиентите получават бързина на печата и ниска себестойност на най-малка площ. Дизайна позволява гъвкавост в индустриална среда и е най-доброто решение, когато е необходимо оптимизация на пространството и преносимост.

P8000ZT Zero Tear е специализиран линеен принтер за клиенти, които използват предварително отпечатани формуляри и специални документи и които изискват печат по поръчка. Принтера е създаден за да елиминира излишните формуляри и да намали оперативните разходи.

P8000 във варианта “кабинет” е предпочитан избор, когато е необходимо шума да бъде сведен до минимум. Неговия модулен дизайн, богат избор от възможности за работа с хартия и надеждна работа го правят идеален за офис среда или неподходящи за шум зони с голяма натовареност и необслужвани приложения за печат.

Брошура с актуалните линейни матрични принтери може да изтеглите от тук (PDF).