Моделите Printronix P8000/P7000 Cartridge линейни принтери предоставят много конкурентни предимства. Чрез серия от инженерни иновации принтерите Printronix P8000/P7000 Cartridgе Series предлагат подобрена надеждност, продуктивност и са по-щадящи към околната среда.

Основни предимства на мастилените ленти тип касета

  • МАСТИЛО С УДЪЛЖЕН ЖИВОТ – по-малко смени на мастилени касети и по ниска стойност на притежание.
  • ВЪРХОВА ТЕХНОЛОГИЯ ПРИ КАСЕТИТЕ – по-малко IT намеси, което намалява времето за престой благодарение на патентованата система за избягване за блокаж на лентата. По висока плътност на печат, по-дълъг живот и по тъмен отпечатък.
  • ВГРАДЕН МИКРОЧИП – позволява прецизен вграден контрол върху живота на лентата, качеството на печат и оперативните разходи. Продуктивността е подобрена благодарение на избягването на прекъсвания по време на дълъг печат.
  • ДИЗАЙН НА МАСТИЛЕНАТА КАСЕТА – с мастилената касета смяната на консуматива е по-чиста и бърза в сравнение с консуматив тип шпула и лазерен печат.
  • ПРЕДИМСТВА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА – консумативите на линейните принтери са по-щадящи към околната среда, в сравнение с консумативите за матричните и лазерни принтери. Освен това те позволяват да се печата на хартия с по голям процент рециклирано съдържание.
  • ОБРАТНА СЪВМЕСТИМОСТ – Касетите за P8000 са съвместими с тези за P7000, което опростява логистичната задача за доставка на консуматива и по-лесно управление на складовата наличност.

ДО 20% ПОДОБРЕНА СЕБЕСТОЙНОСТ НА СТРАНИЦА

  • В сравнение с предишната генерация на лентите тип шпула, касетите са съществено подобрени. Те предлагат повече капацитет за по-малко инвестирани средства. При това по време на живота на касетата качеството на печат е непроменено. Пестейки средства те са по-лесни за манипулация, по-чисти и не се нуждаят от специални технически познания за подмяната им. Сравнено с лазерната технология касетите за линейни принтери предлагат по-екологична работа и намаляват замърсяването на околната среда.

КАСЕТА С ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ

  • За клиенти търсещи най ниска себестойност за печат. Предлага се само като опаковка от 4 ленти. Касетата е подходяща за всички P8000/P7000 Cartridge линейни принтери с изключение на тези със скорост 500 реда в минута.

В брошурата можете да се запознаете с консумативите и преимуществата от използването им.

ЕСД България предлага сервизни услуги гаранционна и извънгаранционна поддръжка на линейни принтери.